perjantai 1. helmikuuta 2013

Kylien yhteisen internet-sivuston käyttökoulutukset Torniossa


Outokaira tuottamhan ry:n Meän kylät menossa maailmalla – ja maailman menossa – hanke on toteuttanut Tornion, Ylitornion ja Pellon kylille yhteisen internet- sivuston.   Hanke tarjoaa mahdollisuutta ottaa sivusto kylien eri järjestöjen käyttöön ja järjestää sivuston käyttökoulutukset kunnittain. Kouluttajana sivuston toteuttaja Jarkko Salminen Saltek Oy:stä. Sivusto löytyy osoitteella www.outokairankylat.fi.
Torniossa käyttökoulutukset järjestetään Ammattiopisto Lappian tiloissa (ATK-luokka 3104);
Keskiviikkona 6.2.2013 klo 18.00- 21.00 ja 
Torstaina 14.2.2013 klo 18.00- 21.00
Mukaan voi tulla molempina koulutuspäivinä tai vaan yhtenä päivänä. Ottakaa mukaan sivulle liitettävää aineistoa, tekstejä ja kuvia kylästä esim. muistitikulle.
Sivuston käyttöönotto ja siihen liittyvä koulutus on kylien järjestöille ilmaista. Koulutusiltoihin sisältyy kahvitarjoilu.

Sivustoa voi käyttää oman kyläyhdistyksen tai muun kylässä toimivan järjestön tiedotuskanavana. Sivustolle voi liittää yleistietoa ja kuvia kylästänne sekä yhdistyksien toiminnasta, ilmoittaa kylän tapahtumat tapahtumakalenterissa, tiedottaa kylän palveluista ja vuokrattavista kokous –ja juhlapaikoista, osallistua keskusteluihin ja tori-palstakin löytyy. Sivuston rinnalla toimii outokairankylät- facebook -sivu.

 Kyläyhdistyksissä ja muissa kylien järjestöissä aktiivisesti toimivat henkilöt, tervetuloa mukaan koulutuksiin!


Lisätiedot ja tilaisuuksiin ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä ennen koulutustilaisuutta Tarja Kinnuselle 040-7055 451 tai tarja.kinnunen@outokaira.inet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti