perjantai 8. helmikuuta 2013

Projektipäällikkö Ylitorniolla ja Pellossa viikolla 7


Olen tulossa Ylitorniolle tiistaina 12.2.2013 iltapäivällä ja Pelloon 13.2. iltapäivällä.  Voin tulla sekä Ylitorniolle että Pelloon jo aiemmin aamupäivällä noina kyseisinä päivinä, jos teillä on Ylitornion tai Pellon kylissä asioita, joita Outokairan kylähankkeella voidaan tehdä, esim. hankkeiden suunnittelua, kyläesitteiden tekemisessä opastaminen tai vaikkapa outokairankylat.fi- sivuston käytön opastus.
Ottakaa yhteyttä, niin voidaan sopia mahdollisesta tapaamisesta. (Myös illalla klo 19.00 jälkeen on mahdollista tavata molempina päivinä).

Outokairan kylähanke kestää enää ensi syksyyn, joten kylien kannattaa hyödyntää hankkeen tarjoamat mahdollisuudet vielä tämän koko hankkeen loppuajan.

Nyt tälle keväälle olen järjestämässä mm. kyläkierroksia Ruotsin Tornionlaakson kyliin, luentotilaisuuksia kylille tärkeiksi koetuista teemoista ja viikonlopun mittaisia Outokairan kyläpäiviä Ylitorniolle. Näihin liittyen minulle voi lähettää vinkkejä ja ehdotuksia tutustumiskohteista, luentoteemoista ja kyläpäivien ohjelmasta sekä sopivista ajankohdista näiden järjestämiseen.

Esitemallisia kyläsuunnitelmiakin (kyläesite) ehtii vielä tehdä, tulen mielelläni opastamaan kyläyhdistyksiä alkuun kyläesitteen teossa, jos tämä asia kiinnostaa. Tähän mennessä valmistuneet kyläesitteet löytyvät myös netistä outokairankylat.fi- sivuilta. Esitteitä ovat tehneet  Torniosta Kantojärvi, Vojakkala, Raumo, Laivajärvi ja Sattajärvi, Ylitorniolta Pekanpää, Etelä-Portimojärvi ja Kantomaanpää, Pellosta Orajärvi ja Lankojärvi-Matinlompolo.

Outokairankylat.fi- sivusto on nyt käyttövalmis. Toivottavasti mahdollisimman moni Outokairan alueen kyläyhdistys ottaa tämän kylille yhteiseksi tarkoitetun informaatiokanavan aktiivisesti käyttöönsä. Sivustoon kannattaa tutustua nyt, kun hankkeella on vielä tarvittaessa aikaa ja mahdollisuuksia sivuston käytön opastukseen.

Aurinkoista viikonloppua!

Terv. Tarja Kinnunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti