perjantai 8. marraskuuta 2013

Kutsu Arpelan ja sen ympäristökylien kehittämiskokoukseen

Aika:        17.11.2013 klo 16.00-
Paikka:    Laren baari
Kutsutut:  Arpelan, Kantojärven, Lautamaan, Sattajärven, Korpijärven ja Könölän kylien asukkaat ja kyläyhdistysten sekä kylien eri järjestöjen toimijat

Tilaisuuden tarkoituksena on koota kylittäin ja kyläalueittain tärkeimpiä konkreettisia kehittämistoimenpiteitä kirjattavaksi valmisteilla olevaan Tornion kylien kehittämissuunnitelmaan vuosille 2014- 2016. Samalla haemme niitä kylien kehittämiskohteita, joita voisi toteuttaa Outokairan Leader- ohjelmassa seuraavalla ohjelmakaudella.

Kylien kehittämiskeskusteluissa on mukana Outokairan kylähankkeen lisäksi Arjen turvaa kunnissa- hankkeen projektityöntekijä Marja Mathlein. 

Tilaisuuden lopuksi Maalaistori Victoria – hankkeen projektipäällikkö Hannu Alatalo kertoo hankkeen tavoitteista ja yhteistyömahdollisuuksista Tornion kylien kanssa, aiheella omien tuotteiden myynti torilla kesäisin ja jouluisin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tuomaan omat kehittämisajatuksenne kylienne osalta tiedoksemme. Nyt teillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa Tornion kylien kehittämissuunnitelmaan vuosille 2014- 2016 ja Leader- ohjelmaan vuosille 2014- 2020.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


Lisätietoja: Tarja Kinnunen, projektipäällikkö
                040- 7055 451 tarja.kinnunen@outokaira.inet.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti