perjantai 8. marraskuuta 2013

KUTSU TORNION KYLIEN KEHITTÄMISKOKOUKSIIN KYLÄALUEITTAIN

Tornion kylien kehittämissuunnitelma 2014- 2016 on valmistelun osalta loppusuoralla, mutta vaatii vielä kylien panostusta tärkeimpien, konkreettisten toimenpiteiden kirjaamiseksi suunnitelmaan. 

Myös Outokairan strategialuonnosta Leader- ohjelmakaudelle 2014- 2020 voidaan vielä täydentää kylien kehittämisen osalta. Näiden asioiden käsittelyä varten Meän kylät kakkonen – hanke kutsuu Tornion kylät koolle vielä kyläalueittain. 


Kylien kehittämiskokoukset kyläalueittain:

Su 17.11. klo 16.00 Arpela, Laren baari. Arpelan, Lautamaan, Kantojärven, Sattajärven, Könölän ja Korpijärven kylien asukkaille ja kylien eri järjestöjen toimijoille.

To 21.11. klo 18.00 Kaakamon kylätalo. Kaakamon, Laivaniemi- Kyläjoen, Laivajärven ja Ruottalan kylien asukkaille ja kylien eri järjestöjen toimijoille.

Su 24.11. klo 15.00 Karunki, Teboil- huoltamon tilat. Karungin, Korpikylän, Palovaaran, Aapajärven ja Aapajoen kylien asukkaille ja kylien eri järjestöjen toimijoille.

Ke 27.11. klo 18.00 Vojakkalan nuorisoseuran talo. Vojakkalan, Yliliakan, Liakan, Kourilehdon, Kukkolan ja Raumon kylien asukkaille ja kylien eri järjestöjen toimijoille.

Tilaisuuksien tarkoituksena on koota kylittäin ja kyläalueittain tärkeimpiä konkreettisia kehittämistoimenpiteitä kirjattavaksi valmisteilla olevaan Tornion kylien kehittämissuunnitelmaan vuosille 2014- 2016. Samalla haemme niitä kylien kehittämiskohteita, joita voisi toteuttaa Outokairan Leader- ohjelmassa seuraavalla ohjelmakaudella.
Kyläalueittain järjestettyjen kokousten pohjalta Tornion kylien kehittämissuunnitelmaan tehdään vielä koko Tornion maaseutualuetta ja kyliä koskeva yhteenveto tärkeimmistä kehittämistoimenpiteistä ja kärkihankkeista seuraavassa Tornion kylien neuvoston kokouksessa 11.12.2013.
Tämän jälkeen Tornion kylien kehittämissuunnitelma 2014- 2016 toimitetaan Tornion kaupungin päätöksentekijöiden tietoon ja se toimii osaltaan Tornion kylien neuvoston työkaluna ja toimintasuunnitelmana seuraaville vuosille. Tornion kylien neuvosto valvoo kylien kehittämissuunnitelman toteutumista.
 
Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tuomaan omat kehittämisajatuksenne kylienne osalta tiedoksemme.

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja: Tarja Kinnunen, projektipäällikkö

                  040- 7055 451 tarja.kinnunen(at)outokaira.inet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti